cwir Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 witam, problem jak opisalem wyzej firewall ZONE ALARM z antivirem ZoneAlarm version:5.5.062.011 TrueVector version:5.5.062.011 Driver version:5.5.062.011 winroute jest dobrze skofigurowany tzn. jak wylacze firewalla to dziala wsyzstko pieknie. w zonie jest opcja INTERNET CONNECTION SHARING i dam ustawiam jak trzeba - tzn. GATEWAY i dalej jest kapa. przy okazji niechcialbym zmieniac firewalla wiec jak ktos ma pomysl to dajcie znac dzieki cwir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djadik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Też mam ten sam problem. Może ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djadik Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja już odpaliłem ZoneAlarm i wszystko dziala, wystarczyło zresetować komputer, po zmianie ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...