recruit Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mam problem! Przed konieczny formatem miałam program pocztowy w którym było hasło do poczty. Nigdzie nie zapisałam hasła, wiem to objaw głupoty. Teraz nie znam swojego hasła i nie mogę się dostać do swojej skrzynki. W podpowiedzi do hasła nie pamiętam co wpisałam, więc jestem w kropce. Nr. tel komórkowego też nie podawałam. Na kompie po formacie to też nic nie znajdę. Czy istnieje jakiś program, który mógł by mi rozszyfrować moje hasło na skrzynkę pocztową? Konto te jest dla mnie bardzo istotne i nie chcę z niego rezygnować. Bardzo proszę o pomoc :unsure: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 w hakiera chcesz się bawić :>?? lepiej zadzwoń do admina i poproś :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...