reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 czy ktos wie co znaczy symbol "19" na wyswietlaczu post card (czy jak to sie tam nazywa) mobo E8KHA+ ??? W instrukcji pisze tylko za RESERVED :? po resecie nadal mi swieci "19" zamiast "FF" :? o co biega ??? komp chodzi stabilnie, jak na razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 8O :? a niby tyle z nas ma tea plyte heh.................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ja mam troche krótko tę płyta ,ale zawsze pali mi się FF. Z ciekawości zajżałem do instrukcji i tam ponad 1/4 numerków na przypisane reserved :? . Może to ma coś wspólnego z wyższym (niestandardowym) fsb ?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 nie Yoshi, to nie bedzie chyba od FSB, po podkreceniu tez zawsze mialem FF dzis 19 sie pojawilo qrcze , co jest nie tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Zapodaj to pytanie tutaj (http://www.aoaforums.com/forum/forumdispla...p?s=&forumid=27) tam jest przedstawiciel Epox'a na 99% dostaniesz odpowiedź ! To, że wielu z nas ma takie mobo nie znaczy, że musimy miec te same problemy ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 moj enmic wyswietla FF i niestety w ksiazeczce 19 tez oznacza reserved , nic wiecej tutaj nie pomoge :D Ciekawe czy " EPOXiarze" zaakceptują ENMICów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...