Nick126 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Mam głosniki Creative Inspire 4.1 4400 i chce kupić nową dźwiękówke, aktualnie mam zintegrowaną. W jakiej cenie sa karty zewnętrzne, dobrej jakości ale nie najwyższej pod 4.1 i 6.1 ? W jakim sklepie najlepiej kupić [internetowy]? Co polepsza karta ? Tak ogólnie... Edytowane 18 Marca 2005 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 słuchanie muzyki na tych szczekaczkach choćby z Lynx`a,w porównaniu do jakiegos audigy 2 zs dużo nie zmieni.Jesli mowa o kartach to owa wyżej wymieniona :) (250 pare zł value) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Ej jakoś nie czaje o_O tak to dziwnie napisałeś ze nie wiem o co chodzi o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 chodzi o to że takie niby głośniczki nie bedą dobrze grały zarówno na karcie za kilka tys jak i lajwie,ale myśląc realnie warto nabyc audigy 2 zs cena 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 czemu mówisz ze są do kitu te glosniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 czemu mówisz ze są do kitu te glosniki ? 1350801[/snapback] Wszystkie głośniki Crativa jeżeli chodzi o muze są do kitu, co tam masz 4 bzyczki w plastiku i suszarke na nogi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 głównym problemem tych głośników sat. są zbyt małe przetworniki,i odfiltrowanie,a suby nie są wytłumione(można samemu to zrobić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 głównym problemem tych głośników sat. są zbyt małe przetworniki,i odfiltrowanie,a suby nie są wytłumione(można samemu to zrobić) 1352040[/snapback] A jak to zrobić? Czy to nie jest trudne ? Jak bym chciał sprzedać ile bym za nie dostał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 problem jest taki że kable między głośnikiem a układem wewnątrz są za krótkie by elegancko całą końcówkę wyciągnąć,ale wystarczy wyłożyć środek gąbką 10 mm,bas powinien przestać dudnić,i być punktualniejszy,dociążenie sub też polepsza dźwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dociazenie sub polepszy dzwiek- czyli mam go czyms przycisnac do podłoża ? Ile bym za niedostał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 dociążenie czymś sprawia że mniej dudni,a odpowiednie umiejscowienie też polepsza dźwięk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Suba mam w nogach tzn. mam taką jakby szafke w ktorej stoi monitor a w nogach jest sub. wyglada to tak : |``````| |``````| |_moni_| /blat gdzie jest monitor |''''''''''''''| |``````| |_sub__| /podłoga na której stoi sub. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Pawda że pięknie :] tych zeczy ````` nie ma tylko ze jakbym ich nie dał to by zle wygladało :P andrewthx czy nie wiesz ile kosztuje ten zestaw głośników jakbym chciał sprzedać ?' Edytowane 29 Marca 2005 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...