Sk1ner Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Witam wszystkich ! Mam lekki problem z dobraniem odpowiedniego chlodzenia do mojego procesora. Mam SEMPRONa 2300+, nie jest to super procek ale chce go podkrecic do 2gh :) Jak narazie mam ustawionego na normalnym pozniomie - 1.58gh...chldozenie mam dupne za 40zl cooler... temp w stanie spoczynku mam 50-51 stopni.... i to mnie zmartwilo. Chce kupic nowe chlodzenie i podkrecic grata. Tylko juz niemam pojecia jakie ;/ Zastanawialem sie nad ThermalTake Tower 112 + 2x80mm wentylatorki, juz chcialem zamowic ale przeczytalem niepokojace wiesci o nim, dlatego pisze ten post. Chce zmienic chlodzenie na takie ktore starczy mi na bardzo dlugi okres czasu, liczac ze wymienie procka na lepszy i niechcialbym ponownie zmieniac chlodzenia.... mam okolo 300zl na ten cel przeznaczone ;) Bede miec plyte glowna NF7.Doradzcie mi prosze jak najlepsza kombinacje :) wielkie dzieki za pomoc Edytowane 17 Marca 2005 przez Sk1ner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Polecam w takim razie zalmana 7000Cu- pasuje na wszystkie mozliwe podstawki obecne na rynku a producent dba o klientow i jesli pojawia sie nowa to wypuszcza nowy model. Pytanie tylko jaka masz teraz plyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Od czego jest przycisk edutuj?? Nie pisze się kilku postów naraz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...