slig Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 witam mam karte Radeon 9600XT sapphire i mam problem z tv-out mianowicie obranz na tv jest czarnobialy nie moge sobie z tym poradzić pomóżcie TV marki PHILIPS 32'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 sprawdz jaki system kodowania obsługuje telewizor i jaki "nadaje karta" :-P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Wszystkie telewizory Philips z o statnich lat są multisystemowe, więc obsłużą każdy rodzaj sygnału. Jeśli podłączyłeś przez S-Video z przodu, spróbuj na chwilę odłączyć kable SCART (euro) z tyłu telewizora. Niektóre modele Philipsa miały przeplot gniazd przednich z jednym z gniazd tylnych. Podaj model TV. Edytowane 18 Marca 2005 przez brucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slig Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 model TEGO PHILIPSA TO 32PW6506/58 ale nie napisalem tez ze sprawdzalem na TV grundig na kablu s-video o tez obraz byl czarnobily ale nie calkiem bo jak by sie dokladnie przyjzec to minimalne kolory byly ale to i tak w odcieni szrości jak byście pomoglo to byl bym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slig Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 wiec znalazle zworke na karcie przestawilem ja ale nadal nie ma kolorów na kablu s-video sa kolorki ale bardzo malo nasycone takze z daleka nie widac ze to kolory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Mialem to samo na swoim Soniaku jak podlanczalem DreamCasta niektore gry mialey odswiezanie wyzsze ktorego nie obslugiwal moj TV i obraz wtedy byl czarnobialy, byc moze chodzi wlasnie o odswiezanie twojego TV ???? Nie znam twojej karty i jakie ma funkcje wyjscia TV moze da sie tam ustawic odswiezanie, sprawdz moze na jakims 100Hz TV :) jak beda kolory to masz przyczyne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slig Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 tylko ze nie mam tv 100hz tylko 60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...