Przemo1980 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 I tylko wtedy. Winamp, gry tam wszystko jest ok. Czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna? Próbowałem instalować różne kodeki, jednak nadal to samo. Karta muzyczna VIA AC'97 jest zintegrowana na płycie ECS K7VTA3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Poszukaj pliku Nimo50Build8.exe i zainstaluj same kodeki audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 To proste - Oglądasz film z dźwiękiem zakodowanym w DOLY DIGITAL 5.1. Żebyś mógł obejrzeć ten film z dźwiękiem musisz zainstalować filtr AC3. Znajduje się on tutaj http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&...q=getit&lid=153 lub tutaj http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&...q=getit&lid=370 POWODZENIA!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Dzięki za pomoc, ale to nie w tym problem. Wcześniej miałem jedynie Codec 5.00 pro, jednak dźwiek był fatalnej jakości (jakieś tzaski szumy), ale jednak wszędzie był. Zaczałem więc kombinować z innymi sterownikami do karty, wszystko bardzo fajnie dżwięk dobrej jakości, tylko właśnie nie ma go podczas odtwarzania divxów komunikat: "wystąpiłnieznany błąd". Z grami znowu różnie, jest np. pod 4x4 Evo, a nie ma go Fifie 2002 WC. Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Może ktos ma taką kartę muzyczną "VIA AC'97" i mógłby mi podać link do najlepszych sterów. Niestety zgineła mi gdzieś płytka dołączona do płyty głównej i teraz nie wiem za bardzo co zainstalować. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 a divx 3.11 masz ja zawsze najpier to pozniej nowego divx po skonczonej instalce run me first i jush a poznije d5.02 b8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...