Skocz do zawartości
gumis601

Dlaczego Tak Mało ?

Rekomendowane odpowiedzi

Po zmianie grafy przeinstalowales windowsa lub czy nagrales najnowsze stery do mobo i grafy ?? Mi to wyglada na syf w windowsie... jaka grafe miales przedtem ?? Do usuniecia starych sterow od grafy mozesz uzyc Driver Clinera.

Pozdrawiam.

Edytowane przez DarkArrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramy mam 2x512 DDR PC-400 KIngstona, w tym problem że pamięci sa ok a wynik taki mały, może to wina tego 3DMarka mam jakąś wersje 1.2.0 najnowszą, może starszą ściągnąć jeszcze tą 1.1.0 Już nie wiem co robić, ale raczej nie będzie to wina sterowników do płyty głównej, ponieważ w 3DMarku 2003 mam ok 8 tys na tych samych sterownikach do płyty głównej i do karty graficznej co w 3DMarku 2005. Po podkręceniu z 500/900 na 550/1100 w 3DMarku wzrosło mi na ok 7850 punktów a w 2005 do 1600. Jakie wy używacie sterowniki, obecnie mam 71.84 Xtreme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam:

AMD Athlon 2500+@3200+ FSB 200

2X512 Kingstona PC-3200 Dual Channel

Gigabyte GA-7NNXP

MSI NX-6600GT VIVO

Na sterownikach 75.90 miałem 3DMarku05 bez O/C 3400 pkt, a z O/C tj. 595/580 4100 pkt. Teraz jade na 76.10 nie sprawdzałem 3DMarka ale wszystko chodzi ładnie. Jak na mój gust to u ciebie w 3DMarku 05 jest dużo za mało, ale to, to sam już wiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi