mafia35 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Witam! Dzisiaj formatowalem sobie dysk, poinstalowalem wszystko (lacznie z SP1; SP2 nie chce :? ). Problem ujawnil sie gdy chcialem XPka aktywowac przez neta. Wyskakuje mi komunikat, iz zostal przekroczony limit ilosci zarejestrowan na ten numer seriala :blink: . No i mam windoze w trybie aktywnosci 30 dniowej. Co z tym zrobic? Chcialbym zaznaczyc, ze mam legalny system (OEM). Przy rejestracji jest mozliwosc pozniejszego wpisania innego seriala... Co mam w tym momencie zrobic, bo przeciez nie kupowac nastepnego systemu z nowym numerem... :mur: Macie moze na to jakies rozwiazanie? Z gory dzieki za wszelkie info na temat tego problemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 jak masz oryginal to zawsze mozesz zadzwonic do billa i zapytac co z tym zrobic nie taki ms straszny jak go malują :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Musisz wybrac opcje wygenerowania nowego numeru.. potem wybierasz chyba kraj, podaje Ci numer telefonu, na ktory dzwonisz i tam dalej zalatwiasz sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 czytałem w newsach na jakiejs stronce ze koneic z aktywacja windowsa XP oem... ale sproboj zadzwonic do M$ i sie zpaytac co jest grane. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 czytałem w newsach na jakiejs stronce ze koneic z aktywacja windowsa XP oem... ale sproboj zadzwonic do M$ i sie zpaytac co jest grane. 1335480[/snapback] Z tego co pamietam Microsoft mial zablokowac mozliwosc rejestracji systemu przez internet i pozostawic jedynie droge telefoniczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...