venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 nie o to chodiz ale firma ma reome a ja sie na tym nie znam a wy mi proponujecie bloczki i mowicie ze nie wicie ktory lepszy ... ehh to w koncu mam metlik i co mam brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 nie wiemy, bo nie ma testów, nic nie poradzimy, jak dla mnie MCS też ma renome, skoro sie nie znasz to poczytaj albo drugi powód zeby dac se spokój, nie chce cie odstraszac od Wc'eta, bo to swietna zabawa :D ale najpier trzeba cos poczytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Każdy z bloczków które tu zostały wymienione powinien być wydajniejszy od tego z zestawu TT więc zyskasz jedynie wątpliwą "renomę" kupując taki zestaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 TT, wole żarty :lol: poczytaj sobie troche to sie dowiesz, ten zestaw za 300zł bedzie lepszy od tego tt 1336956[/snapback] no nie wrzucajecie tak na Tt - Może Auqarius jest feeee ale zdjae się jest drugi taki mniej kopaktowy zestaw - ale Big Water już się ładnie prezentuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 fakt, moze troche za ostro najechałem, ale za 450zł mozna cos o wiele wydajnijeszego wyciułac niż ten zestawik, poza wygladem to o na chyba za dobry nie jest, widziałem testy, ale jakos mnie nie przekonały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 gwarancja ze ci nie pocieknie? bleee daj sobie spokoj, nie wierze... na Cebicie widzialem nowy kompakt CoolerMastera - bardzo kompaktowe, blok zintegrowany z napełniaczem i pompką, do tego radiator w wersji 80 lub 120mm, nie trzeba nawet napełniać... CM deklaruje,że przez 2 lata nie trzeba uzupełniać płynu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 za nim to przyjedzie do PL to bedzie 3 razy drozsze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jakiś link?? Bo wiesz.... te kompaktówki CM'a nie są boskie wcale... o ile np. w Tt big water siedzi wentyl 120mm (uwierzę że może być cichy) to w zdaje się Aquwagate siedzi 80mm :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 linka nie bede szukal, zaraz foty znajde i na serwer wrzuce... premiera tego byla wlasnie na cebicie jesli sie nie myle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja tez szukam... hmmm kurde myslalem ze zlozenie tego bedzie latwiejsza sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 ja tez szukam... hmmm kurde myslalem ze zlozenie tego bedzie latwiejsza sprawa 1337175[/snapback] a co w tym takiego trudnego ?? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Proszę bardzo a co w składaniu WC jest trudnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 metalowe zaciski bo sie mozna pokaleczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 heh w tym trudnego jest to ze trzeba wybrac cos dobregoi... duzo sprzetu a tak jakby niczego nie bylo hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 przeszperalem pol forum i cos mam - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=121447 moze nic waznego... ale zawsze widac jak sie prezetuje :) szukam dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Jesli dalej interesuja Cie tempy na wc to podam Ci na moim przykladzie. Box: 1833Mhz - 55C idle/65 stress Pentagram Freezone 80 AlCu: 2200Mhz - 48-50C idle/58 stress WC: 2200Mhz - 38-42 idle/46 stress. I do tego cisza prawie absolutna :D Edytowane 19 Marca 2005 przez Fog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 no to jets wynik wporzo... hehe nie katujesz podkreconego sprzetu wysokimi tempami... i na tym to polega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A może ktoś zna rozstaw otworów montażowych pod LGA? SocketT Intela?? bo raczej od tego powinno się zacząć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 hehe no Kynek to ja :) bedzie rozstaw... niedlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 oj Kyniek - bylo kilka razy ... kwadrat o boku 72mm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 tak myślałem - ale wolałem potwierdzenia.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 hyhy... zakldamy z kynkie biznes pol :) produkcja zapinek na lga i blokow... jak ebde mial na wzor pierwsyz jego blkoczek na lga zaczne moze sam robic wtedy zbluzgacie mnie jak w inym poscie hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...