westbam2005 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A ja mam konto na www.hattrick.org do oddania, jak ktos chce niech sie loguje:) login: westbam001 haslo: izk2005 Zapraszam!Jest sporo kasy na koncie, bo sprzedalem paru grajkow:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Bez komentarza to zostawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 po co wygrzebujesz temat sprzed 2 miesiecy zeby napisac cos nic nie wnoszacego do dyskusji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 jak juz ktos wygrzebal ten temat to sie moge pochwalic troche :) w HT gram juz ponad 3 lata, aktualnie jestem w 2 lidze. Moj klub to FC Kalambur. Gralem chwile w inne manadzery pilkarckie online ale jakos nie potrafilmy mnie zainteresowac. Mam jeszcze druzyne na sokkerze ale to juz tak tylko i wylacznie z przyzwyczajenia gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...