DziubekR1 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Witam! O ile o Silenserze jest sporo na forum, to o Cool Viva nie moglem nic znalezc. Mam karte Medion TX , czyli Radeon 9500Pro. Cool Viva kosztuje 75zł, a Silenser 45zł. Moje pytanie jest proste, ktory lepszy. Chce miec cisze i chce troche podrasowac karte. (wykluczajace sie wymogi :P). Licze na pomoc i z gory dzieki ! Edytowane 18 Marca 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Cool vivy nie znam ale z swojego doswiadczenia polecam ZALMANa ZM80D. Na moim radku 9800 PRO dziala idealnie i jeszcze daje sie krecic. Oczywiscie bez wentyli wszystko chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Cool vivy nie znam ale z swojego doswiadczenia polecam ZALMANa ZM80D. Na moim radku 9800 PRO dziala idealnie i jeszcze daje sie krecic. Oczywiscie bez wentyli wszystko chodzi. 1335922[/snapback] Tak, Zalman tez mi sie podoba, ale on kosztuje ponad 100zł, a CoolViva ktora wyglada bardzo podobnie kosztuje 75zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...