beavisek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam solteka drv4 i przybyło mi ostatnio za dużo urządzeń na USB! :D Wiem ze to płyty można dokuopic dodatkowy podwojny port ktory sie podpina do plyty! Czy to musi byc jakiś speclany model do solteka? Jak si e nazywa i ile kosztuje? Są na allegro? Aha slyszalem tez o kartach PCi z portami np na 4 usb! Co jest lepszym rozwiazaniem i tańszym :lol: Z góry dzieki za porady! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 kabelki do USB sa takie same w kazdej plycie kazdego producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 kabelki do USB sa takie same w kazdej plycie kazdego producenta Ale mi chodzi o gniazda które się podpina do płyty :!: Wiem że każdy USB się kończy tak samo :) Muszą być inne skoro facet mówi mi w sklepie że do Solteka nie mam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam solteka drv4 i przybyło mi ostatnio za dużo urządzeń na USB! :D Wiem ze to płyty można dokuopic dodatkowy podwojny port ktory sie podpina do plyty! Czy to musi byc jakiś speclany model do solteka? Jak si e nazywa i ile kosztuje? Są na allegro? Aha slyszalem tez o kartach PCi z portami np na 4 usb! Co jest lepszym rozwiazaniem i tańszym :lol: Z góry dzieki za porady! Akbelek jest ten sam, jak juz kupisz moze sie tylko okazac, ze wtyczka nie pasuje do gniazda, to wtedy wez sobie kabelek audio od CD-ROMa i wez z niego wtyczki i powkladaj do nich w odpowiedniej kolejnosci kabelki wyjete z wtyczki z kabla USB, pamietaj jednak o tym, zeby nie urwac tych blaszek. Ja tak robilem i dziala jak nalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam solteka drv4 i przybyło mi ostatnio za dużo urządzeń na USB! :D Wiem ze to płyty można dokuopic dodatkowy podwojny port ktory sie podpina do plyty! Czy to musi byc jakiś speclany model do solteka? Jak si e nazywa i ile kosztuje? Są na allegro? Aha slyszalem tez o kartach PCi z portami np na 4 usb! Co jest lepszym rozwiazaniem i tańszym :lol: Z góry dzieki za porady! Akbelek jest ten sam, jak juz kupisz moze sie tylko okazac, ze wtyczka nie pasuje do gniazda, to wtedy wez sobie kabelek audio od CD-ROMa i wez z niego wtyczki i powkladaj do nich w odpowiedniej kolejnosci kabelki wyjete z wtyczki z kabla USB, pamietaj jednak o tym, zeby nie urwac tych blaszek. Ja tak robilem i dziala jak nalezy A droga ta impreza? A co z kartami PCi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Mam solteka drv4 i przybyło mi ostatnio za dużo urządzeń na USB! :D Wiem ze to płyty można dokuopic dodatkowy podwojny port ktory sie podpina do plyty! Czy to musi byc jakiś speclany model do solteka? Jak si e nazywa i ile kosztuje? Są na allegro? Aha slyszalem tez o kartach PCi z portami np na 4 usb! Co jest lepszym rozwiazaniem i tańszym :lol: Z góry dzieki za porady! Akbelek jest ten sam, jak juz kupisz moze sie tylko okazac, ze wtyczka nie pasuje do gniazda, to wtedy wez sobie kabelek audio od CD-ROMa i wez z niego wtyczki i powkladaj do nich w odpowiedniej kolejnosci kabelki wyjete z wtyczki z kabla USB, pamietaj jednak o tym, zeby nie urwac tych blaszek. Ja tak robilem i dziala jak nalezy A droga ta impreza? A co z kartami PCi? Taniutka - sledz USB z 10zl i kabelek audio do CD-ROMa 2zl A co ma sledz do kart? Chodzi Ci o to, ze zajmie slota? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 rozklad nozek do wpiecia USB jest na kazdej plycie taki sam, wiec kup po prostu dodatkowy USB na sledziu podlacz wedlug instrukcji plyty i musi dzialac. Ja ze swojej Prostation wymontowalem przedni panel z USB podlaczylem do starego ASUSA z P133 i poszlo bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 [quote=" A droga ta impreza? A co z kartami PCi? Taniutka - sledz USB z 10zl i kabelek audio do CD-ROMa 2zl A co ma sledz do kart? Chodzi Ci o to, ze zajmie slota? Chodziło mi o twoje zdanie na temat portów USB na kartach PCI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 [quote=" A droga ta impreza? A co z kartami PCi? Taniutka - sledz USB z 10zl i kabelek audio do CD-ROMa 2zl A co ma sledz do kart? Chodzi Ci o to, ze zajmie slota? Chodziło mi o twoje zdanie na temat portów USB na kartach PCI :D Acha! Pozno juz nie skapowalem sie, ale mysle, ze to sie nie oplaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...