Phil Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 wyslij mi na maila tego screena phil56@gmx.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 dobra dobra... cos mi sie pokopalo - bledy techniczne i literowe... tak mial wygladac post :lol: :lol: :lol: ]Nie dziala bo Rafal ma problem z servem, gdzie to mial umiescic ;( ;( ;( kazal zrobic linka, a najpozniej jutro wrzuci screena. Jesli ktos chce go dostac to prosze o maila... zepsuj przeca napisalech, ze temp. radiatora byla nizsza od tego co pokazuje mi wskaznik przy procku :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 a masz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ok... jest moj screen powyzej. Dzieki za jego umieszczenie :) Co teraz o tym sądzicie? Pozdr. MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...