Dzid Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 jak w temacie ostatnio usłyszałem opinie ze Memtest nie sprawdza sie w dualu tzn. że nie mozna mu ufac w tym trybie ;] a jeżeli faktycznie tak jest to jak na dualu sprawdzic stabilnosc ramu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Mi memtest sprawdza ( mam go na płycie głównej :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzid Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 chodzi mi o programik pod winde ps. głupi żart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ja mówiłem o takim dosowym... Zajżyj do specyfikacji mojej płyty główej to sie przekonasz że mam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...