Skocz do zawartości
extrema

Czy W Aster W Pakiecie Twój Net Działa Emule

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko mieszkam na targówku i chciałbym założyć aster pakiet TWÓJ NET wiem że nie ma w tym pakiecie zawrotnych prędkości transefru.Ale intryguje mnie czy wogule można się połączyć z jakimiś serwerami z programu EMULE. Posiadając ip z klasy prywatnej nie chciał by się naciąć bo w tym pakiecie niema możliwosci zmiany ip. Z GÓRY DZIĘKI ZA PODPOWIEDZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Moim zdaniem posiadając prywatne ip możesz mieć problemy z połączeniem do niektórych serwerów. Na twoim miejscu dopłacił bym do pakietu twój dom. Mam go osobiście i średni transfer wynosi 50 kb/s. (czasami dochodzi do 100 kb/s.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej,

mój kumpel ma aster 256 i to straszliwa porażka. Azureus działa jako tako, ale emule i edonkey nie - cały czas nie można połączyć się z żadnym serwerem i jest status filrewalled. Proponuje tak jak sugeruje przedmówca dopłacić do pakietu TwójDom i uzyskać IP publiczen. Poza tym od kwietnia ten pakiet troche przyspiesza (to dalej nie to co chello, ale już troche szybciej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś przy zakładaniu netu można sobie było wybrać IP z obu klas... a teraz to tylko w wyższych pakietach.. ehh ale mimowszystko lepiej publiczny IP miec... ja mam 512 i naprawde fajny necik :D polecam wogole asterka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi