extrema Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Mam pytanko mieszkam na targówku i chciałbym założyć aster pakiet TWÓJ NET wiem że nie ma w tym pakiecie zawrotnych prędkości transefru.Ale intryguje mnie czy wogule można się połączyć z jakimiś serwerami z programu EMULE. Posiadając ip z klasy prywatnej nie chciał by się naciąć bo w tym pakiecie niema możliwosci zmiany ip. Z GÓRY DZIĘKI ZA PODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keredam Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam Moim zdaniem posiadając prywatne ip możesz mieć problemy z połączeniem do niektórych serwerów. Na twoim miejscu dopłacił bym do pakietu twój dom. Mam go osobiście i średni transfer wynosi 50 kb/s. (czasami dochodzi do 100 kb/s.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teuton Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 hej, mój kumpel ma aster 256 i to straszliwa porażka. Azureus działa jako tako, ale emule i edonkey nie - cały czas nie można połączyć się z żadnym serwerem i jest status filrewalled. Proponuje tak jak sugeruje przedmówca dopłacić do pakietu TwójDom i uzyskać IP publiczen. Poza tym od kwietnia ten pakiet troche przyspiesza (to dalej nie to co chello, ale już troche szybciej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 kiedyś przy zakładaniu netu można sobie było wybrać IP z obu klas... a teraz to tylko w wyższych pakietach.. ehh ale mimowszystko lepiej publiczny IP miec... ja mam 512 i naprawde fajny necik :D polecam wogole asterka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...