flasht Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Hmm... to takie skomplikowane ze nie wiem o co pytac :-) Zacznijmy od poczatku... zamierzam zmienic kompa przy zachowaniu niektorych dotychczasowych elementow... Zmienic chcialbym na A 64 Venice 3xxx+. Dlaczego Venice? Ano dlatego bo sie podobno niezle kreci ;-) No ok... ale chcialbym tam przelozyc moje pamiatki 2x512 (jakies noname-y) ktore teraz mi chodza synchronicznie (5:5) do Athlona 2500@2000Mhz (fsb 200) na CL2.5-3-3-8 bodajze. Poczytalem poczytalem i juz nic nie rozumiem... podkrecanie proca zalezy od pamieci??? Ale prawdziwe pytanie to jakie kosci (nie chce wydac fortuny!!!) mam dolozyc (chce miec 4x512), zeby: a) dzialaly w dualu, b_) nie spowalnialy moich nonameow, c) dobrze sie procek krecil (???) Taki typ: http://www.pcprojekt.pl/?str=katalog_produ...id_produktu=186 Tylko ze tam nic nie ma o tych pamieciach... czy Twinmos produkuje tylko jeden dualkit czy co??? A tak w ogole to lepiej miec 2048MB czy 1024MB ale jakies wypasione? (Prosze odpowiadajac na to pytanie nie zapomniec o odpowiedzi na pozostale ;-) ) Z gory dziekuje za pomoc, Pozdrawiam EDIT: Hahahaha ;-) http://www.pcprojekt.pl/?str=katalog_produ...id_produktu=180 Nazwa produktu: TwinMOS 512 MB PC 3200 BOX Cytat z opisu produktu: "(...)BOX: NIE(...)" Ale sklep ;-P Edytowane 19 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) co do ramu: ja bym wolał miec 1gb hyper xów czy samsungów tccd / bh6/5 niz 2gb twinmosów czy kingmaxow;) Edytowane 19 Marca 2005 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 zalezy jakie kingmaxy ;) hardcore sa raczej niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 zalezy jakie kingmaxy ;) hardcore sa raczej niezle :D 1337639[/snapback] raczej :D ale mi chodzi o te zwykle ;) te takie... taniutkie z pokroju tłinmosów - czyli 220fsb 3-3-3-8 to max dla nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 co do ramu: ja bym wolał miec 1gb hyper xów czy samsungów tccd / bh6/5 niz 2gb twinmosów czy kingmaxow;) 1337617[/snapback] Wolalbys... ale to prywatne preferencje czy czyms potwierdzone??? 2048 ramu to jednak jest cos... a nie jakis gowniany 1GB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Wolalbys... ale to prywatne preferencje czy czyms potwierdzone??? 2048 ramu to jednak jest cos... a nie jakis gowniany 1GB... 1337680[/snapback] prywatne ;) mam w chwili obecnej 256, starczylo by 512 a co dopiero 1gb ;) moze 2gb to cos, ale narazie przyclapie bym tego nie odczuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...