Mumineq666 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Witam :] Jak w temacie, jutro wybieram sie na giełde. kreci mnie ZS, ale drogi. Myśle powaznie nad Audigy 2 Value, tylko czy oby to na pewno nie jest jakis kastrat? Typu ze nie ma sprzetowego EAXa? Karta ma sluzyc do sluchania, filmow, i grania. Proszę o uwzględznienie, ze więcej niż 200zł raczej na to nie przeznaczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ja mam A2 Value i jest OK.Nie ma zbednych wodotryskow tylko to co podstawowe i sprzetowy Eax.Porownanie jest tutaj http://www.soundblaster.com/products/audig...lue/compare.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Kupiłem 2 Value nówka za 160zł. Myślałem, ze trochę więcej Was tu pisuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...