nrl Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Jest jakiś autostatus pod tlena i gg który wyświetla status z foobara2000. Wgrywałem nowpaing i .zehsa ale żaden z nich nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 u mnie nowplaying dziala z foobarem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 mozesz podac ver. autostatusa :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 zapewne chodzi o wersje nowplayinga :P mam 0.1.4.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Właśnie chodziło mi o nowplayinga ale i tak mi nie działa :( (zassałem ver. to co podałes). Może to wina Foobara posiadam ver. 0.8.3 A jeszcze jedno jak ustawiasz w opcjach nowplayinga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 ja tez mam 0.8.3 mam ustawione zeby pobieral dane z foobara i winampa a ponizej w ustawienia formatow po wybraniu foobara mam w play/domysly : %t tego pewno tobie brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Jednak nie mam tak jak napisałeś i nadal mi nie działa może gryzie się jakaś inna wtyczka :mur: Nie mam sił już na to winampa pokazuje od razu. Możesz przesłać mi swojego tlena (całego z program files) na pocztę. nie_realny@op.pl Wgrałem nawet inną wtyczke .zehs i nadal :mur: :mur: Edytowane 27 Marca 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) caly tlen to nie bardzo bo nie liczac profili ma jakies 45 mb liczac wszystkie wtyczki i dodatki :] ale wysle konfig od nowplayinga Edytowane 28 Marca 2005 przez czara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Znalazłem winowajcę nie działającego nowplainga :-P A był nim fooTunes :mur: którego używałem. Teraz jak go wyłączyłem wszystko działa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...