k2 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Krótko mówiac komp mi sie nie budzi. Płyta to DFI pa61 z agp 2x. Zamieniam voodoo na Gf2 ti i nic. słysze tylko jeden długi i dwa krótkie piski z glosniczka systemowego. o co come on? to wina karty czy płyty :cry: :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 To sie stalo nagle przy n-tym uruchomieniu kompa czy zapodales jakas nawa czesc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 To sie stalo nagle przy n-tym uruchomieniu kompa czy zapodales jakas nawa czesc ? ja w ogóle wyciagnełem karte i komp jezdził bez niej to 1 długi i dwa krótkie. jak wkałdam GF 2ti to to samo. Jak voodoo to jest wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jakie to voodoo - AGP, PCI ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jakie to voodoo - AGP, PCI ?voodoo 3 3000 agp tv-out a jakie to ma znaczenie płyte głowna nie widzi kary graficznej na agp 4x. choc nvidia pisze ze gf 2ti chodzi na agp 2x,4x. moze jest problem z zasilaniem? agp 2x ma 3.3V a 4x 1.5V ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Jakie to voodoo - AGP, PCI ?voodoo 3 3000 agp tv-out a jakie to ma znaczenie płyte głowna nie widzi kary graficznej na agp 4x. choc nvidia pisze ze gf 2ti chodzi na agp 2x,4x. moze jest problem z zasilaniem? agp 2x ma 3.3V a 4x 1.5V ??? No wlasnie ma duze znaczenie. Jakbys mial te voodoo na PCI to sprawa bylaby rozwiazana a tak ??? Plyta nie musi byc AGPx4 zeby ten Gf2Ti chodzil. Pewnie zwalona jest ta karta. Wez ja do jakiegos kolegi i sprawdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Czesc!!! Mialem w swoim kompie to samo. Zmienilem Voodoo3 na Winfasta Geforce2 Ti, wsadzilem w slot i d... (pare piskow). Pojechalem z powrotem na gielde, sprzedawca wsadzil w swoj komputer i co? ...dziala. Po prostu Geforca trzeba mocno wcisnac w slot (do oporu), w przeciwienstwie do Voodoo, ktore wchodzi plycej. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 hmmm. Potwierdzam. U mnei tez na poczatku nei chcialo wejsc - poprostu wyskakiwal przod karty. Jak dobrze wcisnolem z calej sily i przykrecilem na chama to ruszylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 hmmm. Potwierdzam. U mnei tez na poczatku nei chcialo wejsc - poprostu wyskakiwal przod karty. Jak dobrze wcisnolem z calej sily i przykrecilem na chama to ruszylo... cos w tym jest dzisał sprawdzałem u kumpla na jakiejsc badzewnej płycie ESC które ma agp 4x i jazrz bez zarzutu. Krótko mówiac nie polecam DFI [jakiegokolwiek modelu] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...