MajkiOL Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Mam problem system winXP SP2 nie moze zainstalowac prawidłowo sterownika lub go wogule nie znajduje dla kontrolera podstawowego IDE. wyskakuje błąd ze nie moze zainstalowac nowego urządzenia "hdc" nie mam pojecia co to moze byc. Na tym kanale pracuje dysk twardy(Master) i napend DVD ROM (Slave). Edytowane 20 Marca 2005 przez MajkiOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 a jaki masz komputer ?:> bo mi to nie wiele mówi .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Stery do plyty zainstalowane?? jesli nie to biegiem instaluj! Sproboj tez usunac calkowicie kanal IDE i sprobowac zainstalowac go ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkiOL Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Stery od płyty głownej zarzucone najnowszy via pack. Odinstalowanie całego kanału ide nic nie daje. podczas ponownej instalacji wystepuje ten sam błąd i sysytem (WinXP SP2) nie moze zainstalowac sterownika dla jakiegos urządzenia hdc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 A moze ty masz jakiegos Raida na plycie?? Napewno dostales jakies stery na dyskietce lub Cd poszukaj. Napisz tez jaki model plyty glownej posiadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...