Inz69 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Witam ! mam taki maly klopot po wlaczeniu kompa zanim pojawi sie wczetywanie windowsa wyskakuje komunikat scan devices please weiting Chanel 0 master : nazwa dysku Chanel 1 master : no device trawa to jakies 2 min i dalej wszystko sie odpala i dziala . O co hcodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Najwyrazniej plyta ma jakies problemy z wykryciem urzadzen podczas startu ze dzieje sie to tak dlugo lub masz cos skopane w ustawieniach. Jesli masz na tasmie tylko sam dysk twardy to sprawdz czy dobrze jest wlozona zworka od niego. Sprawdz tez zworke w kazdym innym napedzie oraz dodatkowym dysku jesli taki posiadasz. W biosie ustaw Automatyczne wykrywanie urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 w sumie to normalne zachowanie no ale bez przesady 2 min ! u mnie to jakis 2 sec. zmien ustawinia na default ! albo sprawdz dysk u kogos innego czy tak samo sie zachwuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickoz2 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja proponuje wylaczyc w biosie wsztko oprocz hddi sprawdz teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...