MeHow Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Czemu, gdy podkrecam Antka2000+, to wtedy nie zmienia mi sie jego oznaczenie w biosie mimo, ze wszystkie inne programy wykrywaja go jako Athlon 1850Mhz (12,5*148) lub Athlon 2200+ (12,5*143) WTF is going on? Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Ja miałem tak ze jak swojego krecilem FSB to czestotliwość się zmieniała a oznaczenie nie.Ale jak odblokowałem mnożnik i go krecilem to zmienialo sie oznaczenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Witam! Mam ten sam problem. Podkrecilem AXP1700@1900 ale w biosie i takze w innych programach wykrywany jest jako AXP1700. Dobrze, ze chociaz wartosc Mhz podawana jest prawidlowo, ale fajnie byloby miec na starcie napis 1900 lub 2000. Jak rozwiazac ten problem? Moze nowszy bios cos pomoze? :roll: Mam MSI kt3 ultra2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A u mnie działa - a płytę mam dokładnie jak przedmówca - jak miałem 10,6x166 - to pisało 2200+ a teraz pisze 2000+. Tylko w sumie co to za różnica ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A czy przypadkiem płyty MSI od któregoś tam biosu nie wyświetlają oznaczenia procesora odczytanego z chipu lub określają go na podstawie mnożnika ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A czy przypadkiem płyty MSI od któregoś tam biosu nie wyświetlają oznaczenia procesora odczytanego z chipu lub określają go na podstawie mnożnika ?? walnalem biosa 5.6 (najnowszego) i to od wtedy sie zaczelo. Mozesz miec racje... dzieki wszystkim za informacje. pozdrawiam MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...