SShadoWW Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam. Jak już pisałęm w temacie, mam wielki problem z dyskiem twardym IBM 40GB 7200obr\min. Pewnego razu wszystkie dane zniknęły - tzn. pokazuje mi że jest zajęty i tylko 300MB wolnego (tak jak przed zniknięciem) ale nie widać tych plików. - folder dysku w Windowsie (XP) jest pusty ScanDisk nie wykrywa żadnych błędów. Czy da się odzyskać te "niewidzialne" dane? Są one dla mnie bardzo ważne i nie chce ich stracić :). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 easy recovery pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SShadoWW Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To działa! Odzyskałem 100% zaginionych danych! WIELKIE dzięki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...