Draco_17 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Siemka.... Mam pytanko.... kupuje nokie 3310 z simlockiem na Plusa... i chce sciagnac simlocka poprzez kalkulator (Calc). Czy do wpisania tego kodu... do zdjecia simlocka potrzbeuje miec wlozona kartes PLUS.... ?? Z gory dzieki.... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nie. Przy ściąganiu SL tel musi byc bez karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 a wręcz nie może być żadnej karty, bo będzie zonk z telefonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie bedzie żadnego zonku bo nie doczytałem i nie wyjełem karty z tel tylko po prostu te kody nie działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...