Cerski Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Mam problem z gg. Mianowicie gdy dostaje wiadomosc albo ja wysylam musze non stop przesuwac myszka na dół żeby zobaczyć co mi kolega odpisal albo co ja napisałem. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Probowalem instalowac od nowa gg i dalej to samo. Zmieniałem równiez ustawienia i nic. Nie wiem czy to jakis wirus??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja tak mam czasami i samo ustepuje po jakims czasie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Może czas najwyższy przesiąść się na inny program który obsługuje sieć GG ? np. tlena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Spróbuj zainstalować starszą wersje gadu gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...