Skocz do zawartości
flasht

Niech Mię Ktos Oswieci...

Rekomendowane odpowiedzi

no to ja napisze takie stwierdzenie każdy kiedyś czytał FAQ lub urzywał szukajki...........

1340966[/snapback]

No wiedzialem ze sie tak zacznie... hmm... o 90% tego forum to takie odpowiedzi ostatnio... co z wami ludzie sie stalo??? Przeciez to wiecej smiecenia jest niz odpowiedzenie poprostu "Tak!", czy tam "Nie!"... a teraz powstanie caly wielki topic (no chyba ze ktos go zamknie stwierdzajac ze ja rzeczywiscie nie szukalem), zupelnie bez sensu.

A odnosnie do uwagi to czytalem i szukalem... i nadal nie wiem. Normalnie to rzeklbym, iz nie ma to znaczenia bo zawsze mozna ustawic pameci asynchronicznie do procka... ale przeczytalem rowniez tutoriala do krecenia A64 i tam od razu na samym poczatku jest powiedziane, zeby sprawdzic jak sie pamiatki kreca... (???)... no i duzo postow typu "jakie pamieci mam wybrac do oc?" oraz odpowiedzi (do innych tematow) typu "a bo w A64 jest zupelnie inaczej z OC" juz mnie totalnie desorientuja... Nie mam jeszcze A64, wiec nie moge sobie sam sprawdzic... a nie chce tez kupowac w ciemno, a pozniej sie przejechac!

Edytowane przez flasht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi