flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Czy na podkrecanie A64 beda mialy wplyw pamieci czy nie? ;-) Sorki za glupie pytanie, ale kazdy musi sie kiedys czegos nauczyc... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 no to ja napisze takie stwierdzenie każdy kiedyś czytał FAQ lub urzywał szukajki........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) no to ja napisze takie stwierdzenie każdy kiedyś czytał FAQ lub urzywał szukajki........... 1340966[/snapback] No wiedzialem ze sie tak zacznie... hmm... o 90% tego forum to takie odpowiedzi ostatnio... co z wami ludzie sie stalo??? Przeciez to wiecej smiecenia jest niz odpowiedzenie poprostu "Tak!", czy tam "Nie!"... a teraz powstanie caly wielki topic (no chyba ze ktos go zamknie stwierdzajac ze ja rzeczywiscie nie szukalem), zupelnie bez sensu. A odnosnie do uwagi to czytalem i szukalem... i nadal nie wiem. Normalnie to rzeklbym, iz nie ma to znaczenia bo zawsze mozna ustawic pameci asynchronicznie do procka... ale przeczytalem rowniez tutoriala do krecenia A64 i tam od razu na samym poczatku jest powiedziane, zeby sprawdzic jak sie pamiatki kreca... (???)... no i duzo postow typu "jakie pamieci mam wybrac do oc?" oraz odpowiedzi (do innych tematow) typu "a bo w A64 jest zupelnie inaczej z OC" juz mnie totalnie desorientuja... Nie mam jeszcze A64, wiec nie moge sobie sam sprawdzic... a nie chce tez kupowac w ciemno, a pozniej sie przejechac! Edytowane 21 Marca 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) można mnożnikiem.i HT.a co do pamięci masz możliwość pracy synchro lub nie. Edytowane 21 Marca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...