McBenner Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Mam zamiar kupic chlodzenie wodne z www.cpc.pl do tego blok wodny na chipset plyty glownej i na grafike. Mam radeona 8500 i nie bardzo sobie wyobrazam jak to zrobic. Slyszalem cos o wkladania karty do zamrazalnika, jak to zrobic? czy trzeba sie uciekac do az tak drastycznych sposobow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 patrz faq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Mozesz mi dac jakiegos linka, bo szukalem i nie moge znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A jednak znalazlem. Ale nadal nie wiem czy musze wkladac karte do zamrazalnika. A jesli tak to w jaka torbe ją wlozyc? Czy ktos jest w stanie powiedziec czy w mojej karcie (to co w podpisie) jest miekki klej czy tez twardy? (bo napewno nie jest to tasma gdyz radiator trzyma sie bardzo dobrze) Poza tym czy metoda wylaczenia wiatraka jest bezpieczna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Radiatory w 8500 są tak słabo przyklejone, że... nawet nie fatygowałem się we wkładanie karty do zamrażalnika. Poprostu odłączyłem cooler, dałem GPU na 315 i 3DMarka. Zwis, karta kredytowa, nożyk i po kłopocie. Lekko odszedł 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 nie kazdy jest tak sprawny jak Ty . a tak na marginesie to przymierzam sie do przejscia na strone ATI i pytaniemoje brzmi czy ta radkach sa jakies otworki na montaz chlodzonka ?? r8500 r9000 r9000P r9500/p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 zdejmij wiatraczek, włącz 3dm, parę loopów, wyłacz na śzybciora wyjmij kartę, podwadź i powinno zejść :-) ja tak robiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 A co jesli ja chce zrobić dokładnie to samo- zdjąć radiatory tylko ze z Gforca 3 ti Gainwarda ? Czy tam tez tak gładko odejda po zastosowaniu zaloopowanego 3d marka ? Czy trzeba bedzie włożyć do zamrażalnika ? A tak na marginesie czy karta w zamrażarce nie może sie popsuć ?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...