Tallib Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Zainstalowąłem nowe sterowniki do Geforce'a i nie wiem jak wyłaczyć jedną rzecz: mianowicie kiedy mam otwarty i zminimalizowany np.strone internetową lub folder itp. to kiedy klikam prawym przyciskiem to mam :przywróc ,minimalizuj , zamknij i poniżej zamknij-opcje nview- jak wyłaczyć to cholerstwo?? Bo człek jest przyzwyczajony że ostatnie jest zamknij a ni emam zamiaru wchodzic za każdym razem w jakieś opcje karty graficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Wejdz do wlasciwosci sterowników zakladka zarzadzanie pulpitami i tam daj wyłącz (Deskopt Manager nView) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...