NEO_ONE Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam! Mma internet przez radiowke do tego mam podlaczony drugi komputer lanem. Mam zamiar kupic access pointa i podlaczyc te 2 komputery lanem i laptopa przez radiowke do tego urzadzenia ale ktory wybrac najwazniejsze zeby byl tani i dobry:) Moze Linksys WRT54G? czekam na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatriX0000 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jesli to co opisujesz miesci sie w jednym budynku to ten linksys spelni swoja role. Inny AP ktory jest szybszy i wydaje mi sie ze jego marka jest solidniejsza to jest Planet WRT-410 (jego predkosc to 108Mbs) w cenie okolo 320zl. Do tego mozesz kupic karte PLANET WL-8310 cena nieco ponad 100zl. Do laptopa tez mozesz kupic jakas karte Planeta. www.planet.a.pl - zajrzyj tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO_ONE Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 oki karte juz kupilem 8310 w laptopie tez mam planet ale jest jedno pytanie jak tego Planeta uruchomic pod linuksem mam obecnie zainstalowango Slackware 9,1 i za nic swiecie nei moge tego zainstalowac probwalem ndiswrapperem ale nie dziala bardzo prosze o sterowniki ktore pod tym linuksem beda dzialaly bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 z bardzo dobrych i tanich polecam d-link dwl-900ap+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...