WaWrzOL Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mam sieciowke Realteka RTL8029 kumpel w laptopie zintegrowana na SIS 900. Obydwie sa 10/100 jednkaze nie moge odpalic tryby 100Mbps. Z reszta nigdy mi sie to nie udalo :blink: Zmienie w opcjach na FullDuplex itp nic nie daje. Kabel krosowny. Jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wtyczki napeno są dobrze zacisnięte??...jaki długi ten kabelek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wtyczka dobrze zacisnieta, net na drugim kompe dziala z reszta tak samo jak lan. Kabel ma ~5m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) poszukaj najnowszych sterów jakie są może zadziała . Edytowane 22 Marca 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Ee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Mam sieciowke Realteka RTL8029 kumpel w laptopie zintegrowana na SIS 900. Obydwie sa 10/100 jednkaze nie moge odpalic tryby 100Mbps. Z reszta nigdy mi sie to nie udalo :blink: Zmienie w opcjach na FullDuplex itp nic nie daje. Kabel krosowny. Jakies sugestie? 1342909[/snapback] a diody na siec-kartach ?? migaja jak szalone czy moze dosc wolno jednostajnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Wolno jednostajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 watpie aby NIC na ukladzie RTL8029 byl zdolny do dzialania na 100Mbs... nawet producent do tego sie nie przyznaje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Oj no to sie wyjasnilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...