Gość Daro23 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) Obstawia ktoś z was na stronie www.betandwin.com ? Jeżeli tak to czy moglibyście mi powiedzieć na czym to polega i czy można obstawiać będąc nie pełnoletnim ? I jeszcze jedno pytanie jeżeli przykładowo coś wygram to jak moge odebrać wygraną nie mając konto ? Edytowane 22 Marca 2005 przez Daro23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 do wszystkich stsow profesionałow itp trzeba byc pelnoletnim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baku001 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam! Nie mając konta to kasy raczej nie otrzymasz jeżeli wygrasz. No i musisz być pełnoletnim. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 osobiscie kozystam, i wpłąty sa w jakikolowiek sposób, bez ceny min, nawet 1zł, minimalny zaklad 2zł. Pozatym ie bede sie rozpisywal wszytko jak w normalnych zakladach ukmacherkich, z tym ze sa tu takze zaklady LIVE. Ja na betandwin głownie gram w pokara na kase... fajna zabawat tylko trzeba sie kontrolowac... na razie jestem na plus :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daro23 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 A można dokonać wpłaty oraz wypłaty za pośrednictwem POCZTY POLSKIEJ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ja tam mam konto w expekt i nie nazekam mozna obstawiac nawet za 50groszy ,( wypłaty min 10zł na wybrane konto) i w kasynku mozna zaciorac w proste gierki ( waluta ojro ofkorzz) ale nie radze bo kasynko "zawsze wygrywa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...