Skocz do zawartości
Kula

Standardowa temperatura Celka

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!!!

Jaka powinna byc standardowa temperatura Tulatina 1.3GB BOX (nie krecony, oryginalny BOX-owy cooler, bez zadnej pasty). U mnie jest 48C. Czy to norma, czy powinno byc mniej?

Z gory dzieki

ps. Plyta to Tusl2-c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej srebrna :) (Arctic Silver II lub III)

Do kupienia na www.4max.com.pl

Ja uzywam czegos takiego jak Silver Grease (w komplecie z coolerami TITAN), ale tylko ze wzgledu na to ze nie mam narazie kasy na AS. Nie polecam jej nikomu, ale od biedy moze byc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uzywam czegos takiego jak Silver Grease (w komplecie z coolerami TITAN), ale tylko ze wzgledu na to ze nie mam narazie kasy na AS. Nie polecam jej nikomu, ale od biedy moze byc ;)

Dzieki!

Przy okazji zapytam! Boxowe coolery w miejscu styku z procesorem maja przyklejone takie czarne g.... (chyba termoprzewodzace). Czy przed pastowaniem nalezy to zerwac, czy zostawic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki!

Przy okazji zapytam! Boxowe coolery w miejscu styku z procesorem maja przyklejone takie czarne g.... (chyba termoprzewodzace). Czy przed pastowaniem nalezy to zerwac, czy zostawic?

Zerwij to pazurami potem jezykiem wygladz do lusterka i pasta do zebow.

Temp. masz stanowczo za duza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...