Skocz do zawartości
mrbohen

Partition Doesnt Exist

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam mały problem, przy uruchamianu kompa pojawia sie czerwony wredny komunikat "partition doesnt exist" i windows nie wstaje!!! Można zabootować z CD i póścić instalatora WIN98 ale trwa to to 100 lat świetlnych. Próbowałem fdiska na różne magiczne sposoby ale i to nie pomaga!!! Komunikat pojawia się zaraz przy uruchomieniu w momencie zgłaszania sie napędów!!! HELP :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze napisalbys chociaz konfiguracje kompa. Kiedy cos takie ci sie przytrafilo. Czy wczesniej komp na tym dysku chodzil poprawnie??

Mi to wyglada na pad dysku ale napisales tak malo informacji ze sam juz niewiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze napisalbys chociaz konfiguracje kompa. Kiedy cos takie ci sie przytrafilo. Czy wczesniej komp na tym dysku chodzil poprawnie??

Mi to wyglada na pad dysku ale napisales tak malo informacji ze sam juz niewiem

1344345[/snapback]

Jest to notebook CA5500, też myślałem że to dysk ale kupiłem nowy i jest to samo!!! Jest to podobno związane z opcją SAVE TO DISK ......... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam DISKEDIT-a program z pakietu Nortona...obsluguje dyski tylko do 8.6GB ale nie powinienes miec problemu poniewaz chcesz grzecac w pierwszej partycji :) W programie tym mozna obejrzec co stalo sie z partycjami i ewentualnie naprawic uszkodzenia nadpisujac recznie bledne info :) musisz znalesc sobie do tego progsa jakis dokladny opis, zebys nie popsul bardziej niz jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi