QlimaxPL Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Witam. Mam 2 kompy. Obydwa mają karty sieciowe. Do jednego kompa dochodzi neostrada przez USB. Jak mam zrobić sieć łącząc te dwa kompy przez skrętke?? Ale nie przez konfiguratora tylkko te wszystkie protokoły i t d. Gdy robie to przez konfiguratora spada mi ID w emulu i niemoge nic sciagać :( Czy ktoś może mi napisać krok po kroku jak skonfigurować taką sieć. Byłbym wdzięczny pozdrawiam. Firewalla mam zone alarm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mam zrobie udostepnianie u siebie tak jak ty chcesz to zrobic. Opisalem to na: http://nyny.neostrada.pl/ics.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QlimaxPL Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Dzięki Nyny jutro sprubuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QlimaxPL Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Dzięki NYNY Działa. Pozdro dla Ciebie i smacznego jajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...