Jaro830628 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 :mur: czy jakaś opcja w bios moze spowolnic ładowanie systemu !!system strasznie wolno sie ładuje zrobiłem wiec nową instalke i przy pierwszym uruchomieniu systemu w trakcie instalacji już widoczne było bradzo powolne ładowanie systemu!! dysk był czysty niezawirusowane pratycje!!jedyne co mi przychodzi na myśl to jakaś opcja w bios choc tego tez nie jestem pewien bo o takowej tez nic nie wiem pomózcie jak usprawnic ładowanie systemu !!zaim sie system załaduje pasek ładowania na ekranie botowania xp przemyka 22razy !! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoT Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Od dawna masz ten problem? Tzn. czy zmieniałeś konfigurację kompa albo coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeoT Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Cóś podobnego przed chwilą znalazłem tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=62018 Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 przeczytałem temat i twojego linka i u mnie jest to samo spróbuje to pozmieniac ale juz przełąnczałem tesme zamieniałem teśmy z twardym i nic ale zmienie cd rom na drugiej tasmie ze slave na master moze pomoze dzieki bede próbowal a jak sie nie uda to bede pisal do bulu!!dziekiiiiii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 (edytowane) strzalem w 10 okazało sie byc zmieniłem tylko cd rom na drugiej taśmie ze salve na master i poszło jak burza pozdro :razz: Edytowane 23 Marca 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraham2ooo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam. Mam podobny problem, tylko że nic w dyskach nie przestawiałem :(. Zacznę od początku: mam 1 dysk na IDE i drugi na SATA, miałem zainstalowany WinXPSP1, która z niewiadomych powodów się rozsypał :P, usunąłem pliki starego systemu, bez formata, zainstalowałem WinXPSP2, na czystym pasek nie przewinął się nawet raz i już widziałem "Zapraszamy", po zainstalowaniu kilku programów i sterowników (wszystko tak jak w poprzednim syst.) teraz pasek przewija się ok 22 razy :(, już nie kumam co się stało. Może jakieś sugestie ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...