Mikelos Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 jak w temacie macie jakies linki? bo ja znalazlem (w googlach) taki link: http://www.turbosoft.pl/files_214.html ale nie daje rady sie polaczyc bo wyskakuje komunikat o przekroczeniu liczby userow czy jakos tak... chyba ze macie moze jakies inne pomysly na przyspieszenie neo+ (128 :sad: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Chwila z google i taki rezultat: boom. A tak nawiasem mowiac, to czy ty naprawde wierzysz ze przyspieszy ci to internet o te 300%? Predkosc z pewnoscia nie podskoczy ci z 16kB/s na wyzsza, czas ladowania stronek moze sie nieznacznie skrocic. Chcesz miec szybszy net, wykup wyzszy pakiet, to jedyna mozliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 szczerze to nie wierze w te 300% ale podobno cos to troche daje w kazdym razie chcialem to sprawdzic i nie oczekuje cudow... a jesli chodzi o wyzszy pakiet. teraz place okolo 72 pln za najnizszy(doliczyli vat :angry: ) a nast bedzie za 122 pln... troche duzo jak za transfer 256kb/s... moze jednak ktos ma namiary?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 moze jednak ktos ma namiary?? 1349333[/snapback] Przeciez podalem wyzej, wystarczy tylko kliknac na 'server1' i sciagnac plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) faktycznie jest... dzieki nie wiem dlaczego nie zauwazylem wczesniej tego linka i nie wiem jak to sie stalo ze w googlach go nie widzialem... :oops: Edytowane 25 Marca 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...