ashgan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Probuje cos nagrac i za kazdym razem bufferunderrun nawet w symulacji.Mam ja podpieta razem z cdrom-em.Wczesniej nie bylo problemow a system to WinXP Pro + SP1 i nero 5.5.8.Naped ma 1.5 roku i niebyl zanadto uzywany.A jeszcze dodam iz jedna na 3 plyty wychodzi ok.Probowalem roznych cdr i efekt ten sam.Sprawdzilem czy tasmy sa docisniete i jest ok.Sam juz niewiem co jest.HELP !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Aha dodam iz w czasie symulacji jest cos dziwnego, raz bufor odczytu jest na 98% i nagle spada do zera naped czeka i skacze zaraz na 98-100%.Dziwne to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Nagryawrkę masz na MASTER i CD-ROMa na SLAVE? Bo jak nie to będą problemy w XP. Polecam odwiedzenie stronki/forum http://www.cdrinfo.pl tam pewnie Ci pomogą. Bo jak to nie jest wina podłączenia, złego(padającego lub LG52x)CD-ROMu to ja niewiem. Sam miałem problem gdy miałem podłączoną nagrywarkę na SLAVE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 - czy masz włączone DMA dla napędów? - przy okazji zainstaluj sterowniki ASPI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Nagryware mam LGX52 jeszcze lukne na cdrinfo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...