adnet Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Po podkręceniu proca tak jak w podpisie na fbs=145->XP 1800+ nie działa mi reset, tzn. po resecie dyski pracują, wiatraki, ogólnie słychać że komputer startuje, ale monitor przełącza się w tryb czuwania i koniec. Wyłączenie zasilania z listwy lub guzikiem w budzie i ponowne uruchomienie pomaga - komp startuje normalnie. Jest to dość wkurzające szczególnie gdy komp restartuje sie automatycznie po instalacji na via 4in1 lub detków. Sprawdzałem pamiątki i zmiana timingów nie ma nic do rzeczy. Po odkręceniu proca do default'owego taktowania załatwia sprawę. Próbowałem zwiekszyć Vcore (1.85v bo taki jest następne możliwe napięcie na moim MOBO) i to samo. Ktoś ma/miał podobny problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Jak puszcze swojego na 1800Mhz to tez tak mam 8O . Widocznie cos nie wyrabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja jak dawałem fsb 142~149 to też mi sie różne dziwne rzeczy działy ale jak dałem fsb 150 to wszystko działa bez problemu.A jak sie zachowuje resten na ustawieniach defaultowych ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Na default jest ok Chyba skrobne maila do Epoxa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...