mIles Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Witam! Ostatnio satalem sie szczesliwym posiadaczem zestawu crative'a t3000 wszystko dziala jak nalezy ale... dosc czesto glosnosc skacze raz ciszej raz glosniej + momentami mam spadek bassow prawie do 0 :blink: . w pokrewnych temnatach wyczytalem ze to moze byc wina pilota (w tym zestawie pilot daje mozliwosc regulacji bassow i oczywiscie glosnosci) ale nie wyczytalem co mozna zrobic by rozwiazac ten problem. w ostatecznosci moze oddac zestaw na gwarancje, ktora jeszcze mam...? z gory wielkie dzieki za pomoc! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 mam to coś,poza basem (dudniacym)porażka,ale sprawdź czy wtyki(karta i sub) są dociśnięte albo rozkręć pilota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mIles Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 sprawdzalem czy wszystko jest docisniete po kilka razy i za kazdym razem bylo ok wiec to na bank nie jest wina niedocisnietego kabla itd... pozostaje sprawa pilota ... na co mam zwrocic uwage po rozkreceniu ? :-P (sorry ale za bardzo sie nie znam na sprawach tego typu tzn. elktryka itp..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 nie wiem może coś jest źle przylutowane,albo coś z potencjometrami.sub nie daje się rozkręcić za bardzo.Sprzet w przeciwnym razie do serwisu.Brzmienie basu można poprawić wkładając do środka sub gąbkę tłumiąca(tak jak to jest w każdej kolumience) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zobacz styki wokol potencjometru, u mnie syf sie zrobil tam i musialo cos zwierac, po przeczyszczeniu wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mIles Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 juz rozkrecam i sprawdzam ... :) dzieki za rade :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mIles Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a wiec zanlazlem chwile i rozkrecilem ... na szczescie nie znalazlem (nie widzialem) zadnego syfu wokolo potencjometru. ostatecznie zglosze sie ze sprzetem na gwarancje. aha.. obserwujac zachowanie zestawu jestem 100% pewny ze takie skoki w dzialaniu zawdzieczam magicznemu pilotowi ... :mur: zastanawiam sie tylko czy moge oddac sam pilot na gwarancje ?... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...