mariofu Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 (edytowane) Mam zamiar kupić słuchawki Plantronics Audio 40. Czy muszę kupić kartę muzyczną czy wystarczy zintegrowana AC'97? Jeżeli nowa, to jaką proponujecie - do 120 zł? AMD XP 1600+|| ECS K7VTA3 ver. 3.1|| 512 MB, 7 ns, no name|| Maxtor 6L040J2 40 GB ATA 133|| DVD-ROM Pioneer 106S|| Sapphire Radeon 9550 128MB, 128 Bit, 4 ns|| AC'97|| Win XP Pro Edytowane 25 Marca 2005 przez mariofu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 W sensie technicznym wystarczy podłączyć do zielonego wyjścia,oczywistym jest faky że im lepsze źródło tym dźwięk będzie lepszy,za 120 jakieś lajwy albo audigy można znaleźć+foobar do muzyki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariofu Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 W sensie technicznym wystarczy podłączyć do zielonego wyjścia,oczywistym jest faky że im lepsze źródło tym dźwięk będzie lepszy,za 120 jakieś lajwy albo audigy można znaleźć+foobar do muzyki :) 1349160[/snapback] Dzięki andrewthx za info, bo zastanawiałem się, czy wogóle będą działać :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepin Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a ja mam problem ze słuchawkami na AC 97 :( Po prostu nie dzialaja one na WIn XP (na innych nie sprawdzałem) Wkladam słuchawki do zielonego wejscia (tam gdzie głosniki) i nic, cisza...Gosniki graja elegancko a słuchawki nie chca. Mam w systemie zainstalowana tez karte SB 128 i zeby posłuchac muze przez słuchawki musze sie za kazdym razem przelączac na te karte, co jest troche uciązliwe. Wie ktos o co chodzi :/ ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...