MC_jaBaDi Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Witam. Mam Celerona 700 Plyta glowna ECS P6IPAT Gf2 MX 400 256 ramu i ostatnio nie wiem czemu zaczely mi gry skakac ;) Tu odnosze sie do Was. Jak w miare tanio i korzystnie zmoderniozwac mojego blaszaka ? Lubie sobie czasami pograc i chcialbym zeby moja przyszla maszynka chociaz w 60 % spelniala moje wymagania. Zostac przy obecnej plycie glownej i wrzucic Tualataina czy moze jakas inna opcja... Oczekuje Waszych propozycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 W grach, to najwięcej ma do powiedzenia karta graficzna, a Twoja to juz mniej niż minimum. Zacząłbym od wymienienia jej na przynajmniej GF3 lub Radeona 8500. Dalej to już w zależności od gotówki. Im więcej kasy masz, tym mocniejszą podstawę kupisz. Osobiście polecam coś z firmy AMD... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 :arrow: zmień grafikę tak jak pisał Mateusz :arrow: możesz zmienić procesor na tualatina (jak możesz to kup jak najwyżej taktowany- twoja płyta nie pozwala za bardzo na overclocking) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Popieram. Jak chcesz grać to zmień grafe na coś mocniejszego. r9000pro, Gf3, r8500, ti4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja proponuje G3 Ti200 o ile to sie tak nazywa ;o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Ja mam osobiscie Gainwarda gf3 tit i jestem z niego zadowolony ( mozna powiedziec tak: daje rade:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 jak powiedziane najpierw dobra grafa ja mam gf2mx wykreconego dosc mocno i nawet moj krecony 1.0@1.7 GHz Tualatin nie pomaga grafa to najwezsze gardlo przepustowosci a co do krecenia to tylko sie ustawia fsb min 133 i chodzi sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...