kosmita12 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Super forum o grafice. PSFORUM.cvx.pl zapraszam do rejestracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 1. Zmień logo 2. Zmień styl 3. Serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Czyzby znowu Lycos :?: Tak to znowu Lycos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Super forum o grafice. 1348214[/snapback] Zareklamuj prosze jakos to swoje forum. Moze podaj dlaczego wedlug ciebie jest takie super. Ja poki co widze tylko domyslnie zainstlowane i dziurawe phpbb by przemo, domyslny styl i praktycznie zero wlasnej inwencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Szczerze powiem że znam pare forum co jest na lycosie, ale przynajmniej jest logo, inny styl. A na tym forum jest zainstalowane phpBB, dodane troche upiększenia i na tym koniec :lol: Edytowane 25 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Mógłbyś włożyć trochę inwencji w ten styl. Pozatym chyba nie ma sensu wgrywanie kilkunastu stylów. Skup się na jednym. Zmień go: loga, napisy itp. i forum powinno lekko ożyć. A poza tym jak masz tak mało postów to po co tyle tamtów całego forum???? Edytowane 27 Marca 2005 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Szczerze powiem że znam pare forum co jest na lycosie, ale przynajmniej jest logo, inny styl. A na tym forum jest zainstalowane phpBB, dodane troche upiększenia i na tym koniec :lol: 1348559[/snapback] Pokaż gdzie, bo chyba ślepy jestem :blink: . Kiepskie. Zarówno forum, jak i grafika na nim prezentowana. Jeżeli szczytem Twoich możliwości jest zrobienie efektów przejścia i dodanie jakiegoś tekstu super-hiper-wypasioną czcionką, to ja dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Pokaż gdzie, bo chyba ślepy jestem :blink: . Kiepskie. Zarówno forum, jak i grafika na nim prezentowana. Jeżeli szczytem Twoich możliwości jest zrobienie efektów przejścia i dodanie jakiegoś tekstu super-hiper-wypasioną czcionką, to ja dziękuję. 1352334[/snapback] Nie chodziło mi o to forum PSFORUM.cvx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Na tym forum komputerowym od Ryjeq jest inny styl. Nawet fajny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...