Lcs Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 mam leadtek 6800 gt i pytanie ktore ze sterownikow polecacie do niej? czy ktos z was testowal XG 76.10? czy maja jakies bledy z grasz i czy sa wydajniejsze (szybsze) od oficjalnych nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros3 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam Osobiście mam Asus GF 6800GT, jade na fw 71.84 i nie widze żadnej różnicy w stosunku do wczesniejszych sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas88 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ja po zainstalowaniu XG 75.90a poczylem duza roznice. Niektore gierki na GTA: VC wygladaja lepiej. Aktualnie sciagam XG 76.41. Polecam XG swietnie sie sprawuja. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolraf Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 mozesz zapodac jakis link do tych XG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...