Gość Michał_misiek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Mam problem z klawiaturą, mianowicie bardzo często zamieniają mi się klawisze y i z, czyli pod z mam z a pod z jest z. Nawet gdy nic nie robie samo się tak zamienia. Żeby się normalnie to ustawiło wystarczy nacisnąć CRTL+ SHIFT, ale tak zmienia się bez żanego nacisnięcia klawiszy Edytowane 25 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 wyłącz skróty klawiaturowe w pasku języka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 mi sie zdawalo ze to trzeba lewe ALT+SHIFT wcisnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) mi sie zdawalo ze to trzeba lewe ALT+SHIFT wcisnac 1348324[/snapback] Napisałem przecież że wiem jak to wyłączyć, tylko że to samo mi się włącza Edytowane 25 Marca 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...