Kerami Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Wczoraj zakupiłem sobie Audigy 2 ES + Logitech x-5300 i mam problem ze sterownikami do Audigy. Płytka oryginalna uległa małemu wypadkowi więc ściagałem z netu sterowniki. Mam problem z zainstalowaniem ich(częśc poszła część nie). Teraz zainstalowałem sobie KXy. Czy jest ktos kto wie conieco o nich i mógłby mi podpowiedziec conieco.Na początek moze jak zamienic kanały bo teraz gra mi tył :/. Słabo znam się na tym wszystkim.Prosze o pomoc ;) Jakiś link do strony o KX.Cokolwiek... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Tymi pytaniami narażasz się pewnym moderom... kx maja plik help dostarczany ze sterownikami.Opcja zamiany kanałów jest w kx mixerze,ustawianie ilości kanałów w dsp i zakładce surrounder,zresztą defaultowy konfig jest tylko na początek,należy zrobić sobie samemu(co poszerza zakres możliwości karty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...