Kerami Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) Zerknijcie na : http://www.driverheaven.net/showthread.php?s=&threadid=45004 Edytowane 25 Marca 2005 przez Kerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Zerknijcie na : 1349441[/snapback] Hmmm ze niby co to pasuje do live 24bit? bo jezeli ma poprawic dzialanie gier na eax to zasysam :) Ludziki tyle wyswietlen yego postu a zadnych odpowiedzi :P heh... a ja powiem ze cos takiego EAXC_Theme_PCApp_LB_3_10_13.exe z oficjalnej Creativa z tego co wywnioskowalem ma to za zadanie poprawic dzialanie EAX na karcie live! 24bit. Edytowane 1 Maja 2005 przez Vitton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Hmmm ze niby co to pasuje do live 24bit? bo jezeli ma poprawic dzialanie gier na eax to zasysam :) Ludziki tyle wyswietlen yego postu a zadnych odpowiedzi :P heh... a ja powiem ze cos takiego EAXC_Theme_PCApp_LB_3_10_13.exe z oficjalnej Creativa z tego co wywnioskowalem ma to za zadanie poprawic dzialanie EAX na karcie live! 24bit. 1418498[/snapback] I co?? poprawiło ??, są jakieś namacalne różnice?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitton Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Nie chce mi siezainstalowac wyskakuje mi komunikat " Your Creative EAX Console is up to date;no upgrade is required. i dalej Setup will exit . to tyle..i nie kumam bazy al epodejrzewam ze jest tak dlatego ze jakos zle mi sie oprogramowanie zainstalowalo i tak sobi ekrzyczy tym komunikatem hmm ..i co.. help!! :) bede musial formata zrobic chyba i sprobuje jeszce raz to zainstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...