jakub87 Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 (edytowane) witam wszystkich!!!! Mam problem z kablówka przy tym monitrze!!! poniewaz podlaczajac mam tylko obraz :( niesety poniewaz zamiast dzwieku jest duzy szum!!! przestawilem system dzwieku i jest lepiej ale mniejwiecej co 3 sekundy jest bardzo glosny szmer!! nie da sie przez to nic ogladac ;/ jest to bardzo wq........ czym moze byc to spowodowanee??? jesli trzeba cos jeszcze ustawic powiedzcie co gdzie i jak mam pozmieniac!!! Zgóry dzieki za pomoc!!! =) Edytowane 25 Marca 2005 przez jakub87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markem Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja podłączałem kablówkę i działało bez problemu. Niestety nie umiem Ci powiedzieć czym to może być spowodowane. Czy podłączałeś może jakieś inne źródło dżwięku by sprawdzić jak gra dżwięk ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...