xeluch Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No wiec jest taki problem mam plyte glowna taka jak w topicu. A problem jest taki ze ona sie strasznie grzeje temperaturka plyty glownej dochodzi nawet do 40C czy to grozi spaleniem zwarciem? moze pozmieniac napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 40C to nie jest duzo, zainwestuj w lepszy radiator na plycie, i daj kilka wentylatorow do obudowy, napewno pomoze, a napiec bron Boże nie zmieniaj!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ta płyta głowna nie ma pomiaru temp nb, 40st = temp w obudowie, wiem bo sam mam a raczej miałem bo padła 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykus Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 chlopie ty sie martwisz temperatura ja mam idle 45-55 a stress70-85 najgorzej mialem 94 hehe lubie cieplo miec, niedlugo zmieniam chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...