radosuaf Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Wszytko jest już w temacie :). Chodzi o coś takiego, jak licznik wykonywanych połączeń, ale dla wiadomości SMS. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Wow. Wyższe wymagania :wink: Programiku takiego jeszcze nigdy nie znalazłem. Aby mieć kontrolę nad smsami możesz w ustawić "zachowanie wiadomości po wysłaniu" oczywiście w Ustawieniach SMS/Profile SMS. Wtedy każdy sms zostanie zapisany w katalogu "wysłane". Oprócz tego, że wiesz ile wysłałeś smsów masz kopię co komu wysalałeś. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Edytowane 28 Marca 2005 przez BRX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Dokładnie tak robię, ale myślałem, że jest coś prostszego i mniej zapychającego pamięć. Dzięki anyway :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...